Πανελλήνια Ένωση Τυφλών

logo

Πανελλήνια Ένωση Τυφλών
Panhellenic Society of Blind People

logo

Πανελλήνια Ένωση Τυφλών
Panhellenic Society of Blind People

«ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» 

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Τυφλών- Π.Ε.Τ. , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί στην έδρα αυτής (Πειραιώς 4- Ομόνοια, 5ος  όροφος) «Ακουστική δανειστική ψηφιακή βιβλιοθήκη» (Υπηρεσία δανεισμού ομιλούντων βιβλίων) με έργα θεατρικού και λογοτεχνικού περιεχομένου.

Πρόκειται για μια φιλότιμη και επίπονη προσπάθεια που καταβάλλει το Σωματείο μας, με απώτερο σκοπό τη δυνατότητα πρόσβασης του τυφλού ατόμου στη γνώση, αλλά και σε έναν διαφορετικό τρόπο αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου και της ψυχικής καλλιέργειας ενός εκάστου εξ ημών. Σημειωτέον δε, ότι ο πίνακας των ομιλούντων αυτών βιβλίων εμπλουτίζεται ολοένα και περισσότερο, καλύπτοντας έτσι πνευματικές ανάγκες του αναγνωστικού κοινού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινώς από τις 9π.μ. έως τις 3μ.μ. (πλην Σαββάτου & Κυριακής) στη Γραμματεία του Σωματείου, στα τηλέφωνα  210-5235821, 210-5200408 ή και στα γραφεία του Συλλόγου μας.

«ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΔΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ»

Επίσης, εδώ και αρκετά χρόνια, διεξάγεται εκτενής έρευνα για προμήθεια διαφόρων ειδών εξυπηρέτησης τυφλών, τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων με προβλήματα όρασης και διατίθενται σε τιμές κόστους, αποκλειστικά για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συναδέλφων.

Στην κατηγορία «ΕΙΔΗ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ»  μπορείτε να ενημερωθείτε για τα είδη αυτά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Σωματείου, στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ».