Panhellenic Society of Blind People

Panhellenic Society of Blind People

Η Πολιτιστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ένωσης Τυφλών που αποτελείται από τους κ.κ. Καραμάνο Κων/νο ως Πρόεδρο & Καπνάκη Κων/νο και Βασιλείου Ιωάννη ως μέλη, διοργανώνει την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  καθώς και την ετήσια συνεστίαση του Σωματείου στις 19 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 2μ.μ. στην ταβέρνα «ΑΡΓΩ» (Καρκαβίτσα 16 & Αντιπάρου 2- Περιστέρι) πλησίον τερματικού σταθμού ΜΕΤΡΟ Ανθούπολης.

Τιμή πρόσκλησης: 20,00€ κατ` άτομο.

Η πρόσκληση περιλαμβάνει πρώτο πιάτο ορεκτικά, δεύτερο πιάτο μενού του καταστήματος από μαγειρευτά ημέρας ή επιλογή από μπριζόλα, μπιφτέκι, φιλέτο κοτόπουλο, απεριόριστο κρασί χύμα  «ΖΙΤΣΑ» ή ένα αναψυκτικό. Τιμή υπόλοιπων αναψυκτικών: 2,00€.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να τηλεφωνείτε στον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Καπνάκη Μιχάλη (τηλ: 6942681773) στον Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής κ. Καραμάνο Κων/νο (τηλ: 6949494644) καθώς και στα τηλέφωνα του Σωματείου ώρες γραφείου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και  την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.

Σας περιμένουμε όλους.